Tandläkare i Umeå

Viktig info till våra patienter!

På grund av Coronaläget gäller följande råd för tandvården.

Om du har några förkylningssymptom eller har varit utomlands. Om du tillhör någon riskgrupp pga annan sjukdom eller är 70 år eller äldre. Kontakta oss för ombokning av din tid.

Om du akuta problem och tillhör riskgrupp - kontakta oss för individuell bedömning. Om du har förkylningssymptom eller är sjuk och behöver akut tandvård - kontakta tandakuten NUS som har resurser för att ta hand om detta.

OBS! Våra öppettider är minskade under våren men vi kommer att ha bemanning varje dag.

Vi har nu möjlighet att erbjuda tandreglering/tandställning hos oss.

En kollega som jobbar i egen firma men finns i våra lokaler. Ring för bokning konsultation

Referenser

“Snabbt omhändertagande och trevlig personal !!”

Sven-Gunnar Foss


“Trogen och mycket nöjd kund hos tandläkarna sedan 1995. Altid otroligt trevligt bemötande, bra och profesionell vård. Tandläkare Kaj som verkligen bry sig om sina patienter. Varmt rekomenderar !”

Edith Sundqvist


“Supertrevlig och kunnig personal som ger en utmärk personlig service. De tog sig tid att förklara varje åtgärd de gjorde. Till exempel, när jag fick mina implantat, var de mycket stödjande och grundliga när de förklarade processen så jag kunde känna mig trygg och avslappnad under operationen. De är professionella och har naturligt härliga personligheter. Jag skulle rekommendera Tandläkarna Wiklund Och Krooks för alla”

Anna Nordin