Aligners – tandställning

Aligners – den moderna och diskreta lösningen för tandkorrigering! Vi är dedikerade till att hjälpa dig uppnå ett vackert och självsäkert leende genom bekväma och effektiva aligners.

Välkommen till vår specialisttandläkare inom tandreglering

Vår specialisttandläkare Yvette Constantine, har över 15 års erfarenhet inom tandreglering och är dedikerad till att skapa vackra och hälsosamma leenden. Yvette är utbildad vid Karolinska Institutet och har vidareutbildat sig internationellt för att ligga i framkant inom sitt område.

Skicka SMS för att boka tid: 0737212119
Skicka email

Vad är aligners?

Aligners är genomskinliga, skräddarsydda plastskenor som diskret rättar till dina tänder och ger dig den perfekta tandställningen du alltid har drömt om. De är avtagbara, vilket gör det enkelt att äta och borsta tänderna utan besvär. Vår avancerade teknik och expertis inom tandreglering garanterar att du får en skonsam och anpassad behandling för att uppnå ditt önskade resultat.

Genomskinliga aligners Clear Correct används för tandkorrigering

Varför välja aligners?

För det första, aligners erbjuder en diskret lösning för tandkorrigering. Den transparenta designen gör att de knappt syns, vilket gör att du kan le och prata självsäkert under hela behandlingen. Dessutom är de avtagbara, vilket innebär att du kan ta bort dem vid speciella tillfällen eller när du behöver äta och borsta tänderna. Det ger dig en flexibilitet som traditionella tandställningar inte kan erbjuda.

Hur går det till?

Vår process är enkel och smidig. Vi börjar med en noggrann undersökning och skapar sedan en individuell behandlingsplan för att korrigera din tandställning. Varje aligner är skräddarsydd för att flytta dina tänder gradvis till rätt position. Du byter aligners varje vecka eller enligt vår rekommendation och regelbundna uppföljningsbesök säkerställer att behandlingen fortskrider enligt planen.

Vi är stolta över att erbjuda prisvärda och högkvalitativa aligners. Vårt erfarna team har expertisen och erfarenheten som krävs för att ge dig en säker och effektiv behandling. Vi strävar alltid efter att överträffa våra patienters förväntningar och ge dem det leende de förtjänar.

Kontakta oss idag för att boka en konsultation och ta det första steget mot ett strålande leende med hjälp av våra aligners. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå det leende du alltid har drömt om på ett bekvämt och diskret sätt.